resurse

Incaltaminte extra larga

Încălțămintea extra largă asigură  un nivel crescut de confort și ușurință la purtare, caracteristici care nu se regăsesc la orice tip de încălțăminte atunci cand piciorul nu se încadrează în tiparele standard.

Ai nevoie de pantofi cu dimensiuni mai largi? Aceștia îi poți găsi la magazinul Pantofispeciali.ro. Vrem să ne asigurăm că toti clientii noștri își gasesc  pantofi confortabili, cu susținerea de care au nevoie. Înțelegem astfel ca că toată lumea este unică – picioarele fiecăruia sunt diferite ca mărime, formă și lățime. Oferim mai multe marimi de  lățime și adâncime, o selecție de încălțăminte largă, extra-largă, cu suport ortopedic, astfel încât, indiferent de forma și dimensiunea picioarelor dvs., vă putem asigura o potrivire perfectă. Nu numai că pantofii noștri vor îmbunătăți confortul picioarelor, dar avem o varietate de opțiuni de stil și culoare din care să alegeți, veți putea găsi pantoful potrivit pentru orice ocazie, fără a sacrifica stilul.

Acest tip de incaltaminte este potrivită pentru persoanele obeze, persoanele cu suferințe reumatice (ex. picior complex, haluce valg, monturi, picior plat, etc.), circulatorii, neuropatii ale piciorului, piciorul diabetic. Exista încălțăminte cu mai multe talonete astfel încât clientul își poate potrivi adâncimea pantofului în funcție de particularitea personală a piciorului.

Disclaimer: aceste informații au caracter general și nu trebuie luate ca diagnostic. Toate întrebările și problemele trebuie adresate medicului, pentru a putea primi pentru a va informa cu privire la sănătatea dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *