resurse

Pantofi de marimi diferite pentru picioare cu marimi diferite – MISMATCHED SHOES

Mulți oameni își dau seama că unul dintre picioarele lor este puțin mai mare decât celălalt. Aproximativ 60% din populație are picioare de dimensiuni diferite în funcție de dispozitivul de măsurare a piciorului(branock). Pentru aproximativ 80% dintre acești oameni, piciorul lor mai mare este piciorul stâng. Dar acest lucru nu înseamnă că este nevoie de încălțăminte de dimensiuni diferite. Dacă unul dintre picioarele dvs. are o jumătate de masura mai lungă (de exemplu: dacă piciorul stâng are dimensiunea 37 și piciorul drept are o mărime de 37,5) sau o dimensiune de lățime mai mare, nu trebuie să purtați pantofi cu dimensiuni diferite. Potriviți doar încălțămintea la piciorul mai mare.

Dacă unul dintre picioarele dvs. are o marime mai lungă decât celălalt, tot nu este o diferență suficient de mare pentru a vă cumpăra pantofi cu numere diferite.

Dacă picioarele dvs. au două lățimi diferite, poate fi necesar să adăugați sau să îndepărtați un branț pentru a compensa diferenta de volum a piciorului mai mic. Branțurile au diferite grosimi, iar găsirea branțului potrivit pentru a adăuga la un pantof va depinde de diferența celor doi picioare. Pantofii noștri diabetici vin cu numeroase incrustări care pot fi îndepărtate cu ușurință. Cu toate acestea, dacă există o diferență mare între lungimi și lățimi în picioare, atunci trebuie să comandați pantofi de dimensiuni diferite.

Dacă picioarele dvs. au mai mult de o diferență de 1,5 numere , atunci obținerea încălțămintei cu numere diferite ar fi mai bună pentru sănătatea și protecția picioarelor. Cu toate acestea, dacă costurile reprezintă o problemă, puteți încerca doar să potriviti pantofii pe piciorul mai mare. Puteți cumpăra talonete interioare pentru a ocupa spațiul în pantoful piciorului mai mic.

RECOMANDARE: Așadar  numai dacă dacă picioarele dvs. au o diferență de marime de 1.5 numere sau mai mare, va trebui să comandați încălțăminte cu numere diferite, acest lucru este posibil pe siteul pantofispeciali.ro.

                    

Aceste informații au caracter general și nu trebuie luate ca diagnostic. Toate întrebările și problemele trebuie adresate medicului, pentru a putea primi pentru a va informa cu privire la sănătatea dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *