Minardi device SRL este o societate specializată în vânzarea de produse pentru piciorul cu nevoi speciale: încălțăminte pentru picior diabetic, încălțăminte extralargă, încălțăminte pentru pacienți ce folosesc diferite tipuri de orteze (suporți plantari, orteze glezna, picior), suporți plantari și produse textile, cosmetice pentru picior. Se adreseaza persoanelor care suferă de diferite afecțiuni ale piciorului.

Pentru cei care poartă AFO sau au diferite modificări la nivelul piciorului găsirea unui pantof modern, care să se potriveasca nevoilor lor, nu e o sarcină ușoară. Site-ul acesta ar fi o soluție pentru aceste persoane. Dorim ca acest site să ofere o varietate mare de încălțăminte pentru persoanele care utilizează orteze gleznă, picior și opțiuni de încălțăminte pentru bărbați, femei, copii care necesită încălțăminte specială.

În 2019 Pantofispeciali.ro s-a născut în Alba Iulia având scopul de a asigura o selecție de pantofi de calitate, confortabili, cu design special pentru piciorul cu probleme. Această idee s-a născut în urma observării unei probleme a pacienților care utilizează talonete în a-și găsi încălțămintea potrivită pentru a putea utiliza aceste dispoyitive medicale. Ulterior s-au adăugat și alte tipuri de pantofi pentru alte patologii.

 

Evaluarea fiecare brand care este adăugat siteului este facută de persoane cu experienţă în domeniu medical, de către persoane care se ocupă de evaluarea şi tratamentul pacienţilor cu afecţiuni ale piciorul,  toate acestea fiind necesare pentru a fi siguri că produsele se potrivesc specificului nostru.

Cu toate acestea noi nu diagnosticăm, nu tratăm, nici nu comentăm afecțiunile pe care le puteți avea. Informațiile de pe site sunt doar în scop informativ, educativ și nu sunt recomandări specifice  vreunui pacient. Aceste recomandări specifice fiecarui pacient se obțin în urma unor consulturi medicale de specialitate.